loading
Str. Carpati, Nr.8, Medias Jud, Sibiu
Luni-Vineri 08:00 - 17:00
Str. Carpati, Nr.8, Medias Jud, Sibiu
Luni-Vineri 08:00 - 17:00
Peste 16 de ani de experiență
Servicii electrice de încredere

Suntem o firmă care reunește mai multe ramuri din domeniul instalațiilor electrice si termice. Firma noastră a fost infiintată in anul 2006 si dispune de un personal tănâr și bine pregătit, care este mereu la curent cu cele mai noi tehnici si materiale în proiectare si execuție. Unul din țelurile noastre, este asigurarea calității la prețuri cât mai accesibile, astfel încât raportul preț-calitate să fie maxim și fiecare client să fie mulțumit de lucrarea care ne-o încredințeazâ. Pentru ca rezultatul unei colaborări cu noi în domeniul instalațiilor să fie in concordanță cu așteptările dumneavoastră din punct de vedere calitativ, societatea noastră va pune la dispoziție următoarele:

16

Ani de experienta in domeniu

Motive pentru care ar trebui să ne contactati
O echipa profesionistă, dinamică, deschisă si temeinic pregatită în domeniul instalațiilor electrice de joasă tensiune, curenților slabi, automatizări, sisteme de climatizare si ventilare, care vă stă la dispozitie în orice moment pentru a vă satisface cele mai diverse dorinte si necesități, cu respectarea standardelor, normelor si a legislației în vigoare
1
Servicii complete in domeniul electric și termic

2
Materiale de calitate superioara

3
Sigurantă și rapiditate in execuția lucrărilor

4
Consultantă și idei moderne

5
Colaborare permanentă

6
Garanție pentru toată gama de lucrări executate

Certificate
Mai multe detalii despre noi

Calitatea, profesionalismul, rapiditatea, seriozitatea și nu în ultimul rând, prețurile accesibile reprezintă baza fundamentală a firmei noastre, astfel încât clienții noștrii să fie multumiți de serviciile noastre, dorindu-și o colaborare ulterioară cu societatea noastră.

Aveți nevoie de serviciile noastre?

Sunati-ne astăzi pentru o estimare gratuită de pret!

Echipa noastră
Electricieni calificați
Tot personalul nostru asigura furnizarea de servicii care sunt la un nivel excepțional de calitate, fiabilitate și valoare.