loading
Str. Carpati, Nr.8, Medias Jud, Sibiu
Luni-Vineri 08:00 - 17:00
Str. Carpati, Nr.8, Medias Jud, Sibiu
Luni-Vineri 08:00 - 17:00
Serviciile noastre
Instalare detectie si avertizare la incendiu

Un sistem de alarmă de incendiu avertizează oamenii când sunt detectate fum, incendiu, monoxid de carbon sau alte urgențe legate de incendiu sau de notificare generală. Aceste alarme pot fi activate automat de la detectoare de fum și de căldură sau pot fi activate și prin intermediul dispozitivelor de activare manuală a alarmei de incendiu, cum ar fi punctele de apel manuale sau stațiile de tragere. Alarmele pot fi fie clopote motorizate, fie sunete sau claxon montabile pe perete. Pot fi, de asemenea, difuzoare stroboscopice care sună o alarmă, urmată de un mesaj vocal de evacuare care avertizează oamenii din interiorul clădirii să nu folosească lifturile. Sirenele de alarmă de incendiu pot fi setate la anumite frecvențe și diferite tonuri, inclusiv joasă, medie și ridicată, în funcție de țara și producătorul dispozitivului. Majoritatea sistemelor de alarmă de incendiu din Europa sună ca o sirenă cu frecvențe alternative.  Dispozitivele de avertizare de alarmă de incendiu pot fi, de asemenea, setate la diferite niveluri de volum.

 

Detalii

Sistemul de alarmă de incendiu este conceput pentru a ne avertiza în caz de urgență, astfel încât să putem lua măsuri pentru a ne proteja pe noi înșine, personalul și publicul larg.

Alarmele de incendiu se găsesc în birouri, fabrici și clădiri publice, fac parte din rutina noastră de zi cu zi, dar sunt adesea trecute cu vederea până când apare o urgență, moment în care ne-ar putea salva viața.

Oricare ar fi metoda de detectare, dacă alarma este declanșată, sirenele vor funcționa pentru a avertiza oamenii din clădire că ar putea fi un incendiu și pentru a evacua.

Sistemul de alarmă de incendiu poate include, de asemenea, un sistem de semnal de la distanță care ar putea alerta apoi pompierii printr-o stație centrală.

Daca sunteti in cautarea unei societati autorizate si cu experienta, sunați-ne la 0770.913.500

Cere oferta de pret