loading
Str. Carpati, Nr.8, Medias Jud, Sibiu
Luni-Vineri 08:00 - 17:00
Str. Carpati, Nr.8, Medias Jud, Sibiu
Luni-Vineri 08:00 - 17:00
Serviciile noastre
Supraveghere video

Ce se întâmplă în jurul casei tale? Cu câteva camere de securitate bine plasate, veți ști. Nu trebuie decât să deschideți aplicația și să vă verificați camerele. A fost un zgomot în față? Copilul tău se joacă in curte ? Sistemul video iti oferta posibilitate de vizionare nocturnă în infraroșu ușor de văzut, vizualizarea live a camerelor si a inregistrarilor prin aplicatii mobile.

Obține-ți alerte de activitate. Configurați-vă sistemul pentru a vă trimite alerte și notificări pe dispozitivul dvs.mobil când camerele detectează mișcare, astfel încât să știți ce se întâmplă. Vizionați videoclipuri live sau clipuri înregistrate de cum ar fi copiii când se întorc acasă de la școală, dacă femeia de servici respectă programul și își indeplinește sarcinile, dacă bona se comportă frumos cu copii, dacă angajații își respectă programul și îndatoririle din timpul programului.

Daca sunteti in cautarea unui electrician de încredere, sunați-ne la +40 745 475 470. Suntem specializați in mai multe ramuri din domeniul instalațiilor electrice si termice

Cere oferta de pret