loading
Str. Carpati, Nr.8, Medias Jud, Sibiu
Luni-Vineri 08:00 - 17:00
Str. Carpati, Nr.8, Medias Jud, Sibiu
Luni-Vineri 08:00 - 17:00
Serviciile noastre
Climatizare

Utilizarea instalațiilor de aer condiționat, atât in mediu rezidențial cât și industrial a devenit o necesitate cel puțin pe perioada verilor caniculare sau perioadelor de tranzit dintre anotimpuri, atunci când utilizarea altor surse de racire/încîlzire nu este posibilă.

In plus aceste aparate de climatizare sunt dotate cu funcții suplimentare, de exemplu dezumidificarea aerului interior, recilculare si conexiune wi-fi pentru controlul aparatului de la distantă.Vă oferim consultanță și montaj pentru o gamă largă de echipamente de la numeroși producători, garantând calitatea lucrării prin personal specializat.

– Igienizare aparate de aer conditionat –

Fiți prevăzători ! Solicitați igienizarea sistemului de aer condiționat ! Atunci când vara se apropie, suntem nevoiți să pornim aparatul de aer condiționat. Oare stim la ce riscuri ne expunem dacă acesta nu este igienizat ?

Prin experiența noastră, dorim să revoluționăm piața aparetelor de aer condiționat, prin efectuarea de curățare și igienizare aer condiționat cu soluții speciale, folosite împreună cu aparate pe bazâ de abur fierbinte care poate ajunge la o temperatură de 100 grade Celsius.

O igienizare corectă a aparatului de aer condiționat asigură funcționarea optimă a acestuia, elimină bacteriile, virusurile, alergenii și sporește calitatea aerului din încăpere, creând astfel un ambient plăcut și sănătos.

Un aparat de aer conditionat bine întreținut, curățat regulat, va funcționa excelent o perioadă lungă de timp și va favoriza o scădere semnificativă a consumului de energie electrică. Filtrele şi radiatoarele încărcate de praf duc la o performanţă scăzută a aparatului cu până la 20% şi cresc cu 5 -15% consumul de energie.

Aparatul de aer condiționat necesită, de asemenea, o revizie generală realizată de către personalul tehnic specializat, revizie care implică o serie de operațiuni tehnice: măsurare tensiune electrică de alimentare, măsurare amperaj, măsurare presiuni refrigerant, măsurare temperaturi aer, curățare schimbător de caldură unitate externă, verificare valve și conexiuni refrigerant, verificare izolație termică, verificare scurgere condens, verificare conexiuni electrice.

Realizate corect și la timp, atât curățarea și igienizarea, cât și o revizie completă a aparatului de aer condiționat garantează funcționarea corectă și o eficiență ridicată a acestuia.

Daca sunteti in cautarea unui electrician de încredere, sunați-ne la +40 745 475 470. Suntem specializați in mai multe ramuri din domeniul instalațiilor electrice si termice

Cere oferta de pret