loading
Str. Carpati, Nr.8, Medias Jud, Sibiu
Luni-Vineri 08:00 - 17:00
Str. Carpati, Nr.8, Medias Jud, Sibiu
Luni-Vineri 08:00 - 17:00
Serviciile noastre
Fibra optica

Sistemele bazate pe fibre optice devin tot mai populare. Accesibilitatea generală a dispozitivelor relativ ieftine de conversie a semnalelor electrice în formă optică și invers, combinată cu avantajele transmisiei optice, în special într-o bandă foarte largă, izolarea galvanică între dispozitive și lipsa problemelor de implementare a link-urilor lungi, sunt principalele motive pentru utilizarea din ce în ce mai largă a acestei tehnologii în reţele LAN, sisteme video de supraveghere analogice și IP, instalații S/MATV și chiar în sisteme de alarmă. 

Detalii

Cele mai recente reglementări legislative pentru construcții în diverse țări, ex. Polonia, obligă investitorii si arhitecţii să implementeze instalații de fibră optică în toate clădirile şi blocurile de locuinţe nou construite. Instalațiile trebuie să fie “gata de utilizare” independent din factorul iniţial de utilizare în momentul finalizării construcției. Conform acestei legi, companiile de instalare și instalatorii de “sisteme de joasă tensiune” trebuie să fie calificaţi sau să obțină calificare în domeniul fibrelor optice, mai ales în aspectele practice, precum instalarea și măsurarea/testarea sistemelor de fibră optică. Această calificare este necesară deoarece ea determină succesul lor pe piață.

Daca sunteti in cautarea unui electrician de încredere, sunați-ne la +40 745 475 470. Suntem specializați in mai multe ramuri din domeniul instalațiilor electrice si termice

Cere oferta de pret