loading
Str. Carpati, Nr.8, Medias Jud, Sibiu
Luni-Vineri 08:00 - 17:00
Str. Carpati, Nr.8, Medias Jud, Sibiu
Luni-Vineri 08:00 - 17:00
Serviciile noastre
Control acces

Sisteme de control acces . Controlul accesului a fost format la mijlocul anilor 90, pentru a proiecta și produce produse de control de acces de înaltă calitate pentru industria securității. ferim soluții inovatoare și eficiente din punct de vedere al costurilor în întregul spectru al pieței.

3

Ce este controlul accesului?

Controlul accesului este important pentru securitatea clădirilor, proprietăților, angajaților și bunurilor lor. Este vorba despre controlul și reglementarea cine are acces la, în jurul și în interiorul clădirilor. Gradul de complexitate al sistemului de control al accesului și al sistemelor de alarmă poate varia în funcție de cerințele utilizatorilor finali și de cine le instalează. Avem tehnicieni instruiți în industrie, întotdeauna gata să efectueze instalații, modernizări și servicii la nivel național.

2

Control de acces pentru uși civile si industriale
Gama de soluții autonome ale renumitelor branduri oferă soluții de control al accesului,tastaturii digitale și cititorilor de proximitate pentru ușile autonome, unde accesul și ieșirea sunt singurele cerințe. Aceste produse oferă o varietate de caracteristici și soluții care sunt atât rentabile, cât și ușor de utilizat. Aplicațiile autonome includ controlul accesului, automatizarea porților și monitorizarea ușilor. Sistemele de control de acces autonom sunt cea mai de bază formă de control de acces disponibilă în industrie.

4

Control acces pentru proprietăți comerciale mici și mijlocii:

Gama Acces Control s-a stabilit ca o alegere populară pentru controlul accesului în proprietăți comerciale de dimensiuni mici până la medii, care au un nivel de securitate scăzut până la mediu.

Popularitatea sa este determinată de puterea sa, costul redus și flexibilitatea, precum și calitatea și fiabilitatea dovedită.

Sistemul în rețea cuprinde unul până la șaisprezece puncte de acces care sunt controlate individual și sunt conectate la o gazdă centrală sau server.

Ele transferă informații în timp real despre accesul la ușă. Întregul sistem este conectat în rețea astfel încât operatorul consideră că este ușor și simplu de gestionat dintr-o locație centrală.

Aplicațiile inteligente includ controlul accesului, controlul porții și monitorizarea ușilor.

1

Daca sunteti in cautarea unui electrician de încredere, sunați-ne la +40 745 475 470. Suntem specializați in mai multe ramuri din domeniul instalațiilor electrice si termice

Cere oferta de pret