loading
Str. Carpati, Nr.8, Medias Jud, Sibiu
Luni-Vineri 08:00 - 17:00
Str. Carpati, Nr.8, Medias Jud, Sibiu
Luni-Vineri 08:00 - 17:00
Serviciile noastre
Automatizari

Tehnologia de automatizare a locuinței a fost un subiect în trend în ultimii ani. Dacă ați urmărit tendințele în acest interes nou, atunci știți că în prezent există doar două moduri de a conecta aproape toate gadgeturile inteligente într-o cameră. Aceste două opțiuni sunt oarecum limitante, iar următorii pași în automatizarea caselor vor schimba acest lucru.

Nu cu mult timp în urmă, însăși ideea de automatizare a locuinței era concepută doar în ceea ce privește termostatele programabile care reglează temperatura mediului înconjurător pentru sistemele HVAC sau alarme de zgomot de securitate care se sting după detectarea intrusilor și / sau a defecțiunilor circuitelor de alimentare. 

Cu toate acestea, dacă tendințele de desfășurare recentă în casele inteligente vor fi examinate, proprietarii de locuințe trebuie să experimenteze un cu totul nou standard de lux, confort, comoditate și siguranță în gadgeturile de acasă. Cei mai buni producători de aparate au intrat deja în spațiul de automatizare casnică datorită potențialului si experientei. Unele dintre aceste tendințe sunt următoarele:

1. Foarte curând, utilizarea dispozitivelor de automatizare casnică pentru monitorizarea și minimizarea consumului de energie va deveni o tendință comună. Instrumentele de bucătărie inteligente cu senzori de temperatură, de exemplu, pot ajuta la prepararea alimentelor cu un consum redus. Dispozitivele electrice inteligente pot fi oprite automat ori de câte ori nu reușesc să detecteze prezența umană în cameră pentru o durată de timp predefinită.

2. Utilizarea smartphone-urilor, tabletelor sau iPad-urilor ca interfețe de automatizare la domiciliu va deveni omniprezentă, deoarece aplicațiile mobile pot ajuta la controlul tuturor aparatelor electrice. Aplicațiile viitoare ar include, de asemenea, funcții avansate, cum ar fi controlul temperaturii, iluminatului, apei, gazului, portilor, temperatura piscinei, draperii, velux, etc. .  Acest lucru va găsi o adoptare constantă în proiectele de renovare a locuinței.

3. Vom asista la o creștere a suportului bazat pe conexiunea la internet TCP / IP pentru toate aparatele electrocasnice comune.

4. Utilizarea camerelor IP de înaltă calitate va crește standardele profesionale de securitate. Se estimeaza ca, camerele 4K și 8K să cerceteze locuințele goale cu senzori inteligenți care interzic intrarea intrusilor.

5. Proiectantii lucrează pentru a oferi opțiuni de „automatizare” ca mijloc de a crește satisfacția clienților, precum și de a oferi opțiuni de lux la un preț premium. Cererea pentru o casă calificată, specialiștii în domeniul automatizării, vor fi în curând în creștere, datorită implementării pe scară largă a acestor soluții. 

Daca sunteti in cautarea unui electrician de încredere, sunați-ne la +40 745 475 470. Suntem specializați in mai multe ramuri din domeniul instalațiilor electrice si termice

Cere oferta de pret